252/366

Kartais, kai aš parodau ką nors iš second hand’inių parduotuvių, sulaukiu visokių padejavimų, kad “o aš tai nieko nerandu!”. Po to pakalbi  su žmogumi, kad jis užsuka vieną kartą per mėnesį į kokią random parduotuvę, apibėga, nieko neranda ir viskas…

Kažką rasti yra darbas ir hobis. Tą daryti reikia nuolat. Ieškoti. Ir jei šiandien nieko nenusiperki, tai nereiškia, kad nereikia į tą pačią parduotuvę užeiti rytoj. Nebūtinai dėl to, kad gal nauja siunta, bet rūbai keičia vietas, migruoja po parduotuvę, juos kažkas matuojasi ir gal būtent tuo metu TAVO suknelė pasimatavimo kabinoje nesusilaukia pasisekimo.

Iš kur gauti laiko? Aš jums neatsakysiu. Kol mokiausi mokykloje, po skuduryną vaikščioti galimybę turėjau tik šeštadienio rytais, tai nežinau ar esu bent vieną šeštadienį praleidusi.

Kai dirbau centre, tai pakeliui namo, užšokdavau bent penkioms minutėms prieš darbo pabaigą. Dabar irgi nuolat tikrinu tas porą parduotuvių šalia namų, o kartais prasukam ir didesnį ratą per miestą. Ir aš neįsivaizduoju, kaip galima nieko nerasti :).

One thought on “252/366”

  1. Mes su drauge turėjom dienas kai eidavom per Sh savo rajone ir porą centre… kokių gėrių rasdavom paauglės būdamos… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *